Nieuws

Vooruit met ICT in de klas! Dien uw versnellingsvraag in

Ambities genoeg bij het inzetten van ICT om leerlingen te laten leren, maar loopt u hierbij tegen blokkades en belemmeringen aan? Staan regels of andere zaken uw ambities in de weg? Stel een versnellingsvraag! Het kan deze periode nog tot 8 oktober dus doe het snel.

De PO-Raad en Kennisnet ondersteunen scholen bij het oplossen van vraagstukken die belemmeren dat zij meters kunnen maken met ICT in de klas. In een vernieuwde omgeving op deze website kunt u voortaan makkelijker uw vragen stellen en krijgt u inzicht in de vragen van uw collega-besturen. U kunt hun vragen ondersteunen, filmpjes bekijken, inspiratie opdoen voor eigen vragen, en leren van de resultaten en antwoorden die op de vragen worden gevonden. Misschien helpt de vraag van een ander u wel weer verder!

Ga vooruit met ICT in de klas en kijk snel op www.poraad.nl/versnellingsvragen. En twitter mee met #versnellingsvragenict

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen over versnellingsvragen kunt u contact opnemen met de speciale Helpdesk+. Vragen over deze website kunt u stellen aan de beheerder. 

Ondersteuningsaanbod

Naast versnellingsvragen bieden de PO-Raad en Kennisnet meer ondersteuning bij het implementeren van ICT in het onderwijs. Kijk hier voor een overzicht of bekijk het schema.

Downloads

110.24 KB