Nieuws

Inschrijving NRO-verbindingsprijs voor leraren geopend

Heb jij wetenschappelijke kennis succesvol toegepast binnen je school of klas? Werk jij samen met anderen om onderwijs met behulp van onderzoek te verbeteren? Meld je dan aan voor de NRO-verbindingsprijs en maak kans op 2000 euro! Aanmelden kan tot maandag 8 juli.

De NRO-verbindingsprijs is een initiatief van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek in samenwerking met de PO-Raad, VO-raad en MBO Raad. Zij willen onderwijsprofessionals stimuleren om onderwijs te vernieuwen en verbeteren met behulp van wetenschappelijke kennis. 

Per onderwijssector (po, vo en mbo) wordt er een onderwijsprofessional geselecteerd. Van hun project of initiatief wordt een promotiefilm gemaakt. Deze films worden tijdens het NRO-congres op 30 oktober 2019 vertoond. Een jury kiest uiteindelijk een winnaar uit de drie kanshebbers. De winnaar ontvangt 2000 euro.   

Aanmelden en meer info

Wil jij jezelf aanmelden voor de verbindingsprijs? Of heb je een collega waarvan jij vindt dat hij of zij dat zou moeten doen? Bekijk dan de aanmeldpagina voor meer informatie.  
 

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten