Nieuws

Terugblik webinar: Welbevinden van leerlingen in het po; wat kan jij doen?

De gevolgen van de coronacrisis zijn nog steeds merkbaar in het onderwijs. We zien dat niet alleen terug in de leerprestaties voor rekenen en taal, maar ook in de toegenomen zorgen van schoolleiders, ib-ers en leraren over het welbevinden van leerlingen. In het speciaal onderwijs zijn de zorgen over welbevinden zelfs groter dan over de leerprestaties taal en rekenen! Tijdens het webinar op 3 oktober 2023 gaf kinderpsycholoog Tischa Neve – bekend van o.a. het TV-programma ‘Schatjes’ –  praktische tips om het welbevinden van de leerlingen in jouw klas te bevorderen. 

Tijdens dit webinar deelde kinderpsycholoog Tischa Neve praktische tips om het welbevinden van de leerlingen in jouw klas te bevorderen. Maartje Smit, directeur van SBO Het Avontuur van Stichting Klasse deelde haar ervaringen hoe er op haar school gewerkt wordt om het welbevinden van hun leerlingen een boost te geven. Het webinar werd aan elkaar gepraat door Bart Staijen, leerkracht Optimus Onderwijs. 

Bekijk het webinar terug op de website van het Platform Samen Onderzoeken

Platform Samen Onderzoeken2

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten