Kennisgroep Financiën

Jongetje dat druk bezig is met vraagstukken en omhoog kijkt naar het bord of de leraar

De PO-Raad organiseert twee keer per jaar regionale bijeenkomsten van de Kennisgroep Financiën. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we actuele en toekomstige ontwikkelingen op het brede gebied van financieel management in het primair onderwijs. 

De kennisgroep Financiën is vrij toegankelijk voor medewerkers van schoolbesturen die zijn aangesloten bij de PO-Raad. Tijdens de bijeenkomsten bespreken controllers, bestuurders en medewerkers met een financiële portefeuille de actuele ontwikkelingen. 

De kennisgroep start traditioneel met een inlooplunch waar u uw collega’s van andere schoolbesturen kunt ontmoeten. Vervolgens lopen beleidsadviseurs van de PO-Raad de relevante ontwikkelingen op de gebieden financiën, cao en huisvesting met u door.

Voor 2018 staan de volgende bijeenkomsten gepland:

  • Dinsdag 3 april is er een gecombineerde Kennisgroep P&O en Financiën van 13:00-16:00 uur, Domstad te Utrecht (aanvang lunch om 12.30 uur)
  • Maandag 5 november van 13.00 tot 16.30 uur Gele Kegels te Eindhoven (aanvang lunch om 12.30 uur)
  • Woensdag 7 november van 13.00 tot 16.30 uur Buiten Sociëteit te Zwolle (aanvang lunch om 12.30 uur)
  • Woensdag 14 november van 13.00 tot 16.30 uur Domstad te Utrecht (aanvang lunch om 12.30 uur).

Een paar weken voor de bijeenkomsten kunt u zich aanmelden.

Bij vragen over de aanmeldingen kunt u zich richten tot Lizette Schoenmaker. Bij Reinier Goedhart kunt u terecht voor inhoudelijke vragen.