Expertise

HR-podcast met onderzoeker Ben van der Hilst: teamgericht organiseren in het po

Hechte samenwerking van leraren rond dezelfde groep leerlingen, vormt volgens onderwijsadviseur en -onderzoeker Ben van der Hilst de meest krachtige leeromgeving voor professionals. Het is de sleutel tot kwaliteitsverbetering, innovatie en werkplezier in het onderwijs. Hoe kun je daar als bestuurder en schoolleider mee aan de slag? Ben van der Hilst helpt je op weg in een aflevering van de PO-Raadpodcast over strategisch HR.  

Podscast URL

Over Ben van der Hilst

Ben van der Hilst heeft jarenlange ervaring als rector van verschillende scholen voor voortgezet onderwijs. Hij traint bestuurders, schoolleiders en teamleiders op het gebied van de school als lerende organisatie en op het terrein van vernieuwende onderwijslogistiek. In 2019 promoveerde Van der Hilst aan de Open Universiteit met het proefschrift Teamgericht organiseren in het onderwijs. Sturen op kwaliteit, wendbaarheid en werkplezier’.

Podcastserie Strategisch HR

Deze podcast is onderdeel van de podcastserie over strategisch HR van de PO-Raad. In deze serie gaan experts op het gebied van human resources in gesprek met Maarten Fijnaut. Samen bespreken ze wat goed HR-beleid is, hoe je het organiseert in de onderwijspraktijk en hoe je daarbij samenwerkt met de verschillende betrokkenen.  Zo deelt  prof. dr. Eva Knies de laatste inzichten op het gebied van strategisch humanresourcesmanagement in het onderwijs.

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten