• Banner 2 saus leraar

  500 miljoen voor voor verbetering salarissen

  PO-Raad is zeer verheugd dat een flinke stap wordt gezet in het dichten van de salariskloof met het vo. PO-Raad en vakbonden pleiten samen al jaren voor een eerlijk salaris voor leraren, directeuren en ondersteunend personeel in het po.  

  Lees verder
 • Bannerhandreikingbesmetting

  Nieuwe protocollen/richtlijnen corona op lesopafstand.nl

  De protocollen zijn naar aanleiding van het nieuwe servicedocument geactualiseerd. Doordat de maatregelen in het po steeds verder worden versoepeld, zullen de protocollen voortaan ‘richtlijnen’ genoemd worden.

  Lees verder
 • PO-Raad ontwikkelt Strategische Agenda met leden, sector, partners

  Welke uitdagingen liggen er voor het po? Wat zijn onze ambities en hoe kunnen de PO-Raad en schoolbesturen optimaal bijdragen aan goed onderwijs? De PO-Raad gaat met leden, sector en partners in gesprek over de nieuwe Strategische Agenda.

  Lees meer

Laatste nieuws

 • Welke uitdagingen liggen er voor het primair onderwijs? Wat zijn onze ambities en hoe kunnen de PO-Raad en schoolbesturen optimaal bijdragen aan goed onderwijs? Dit en meer stond centraal op de eerste regiobijeenkomst. Hier gingen zestien schoolbestuurders en een handvol medewerkers van de PO-Raad met elkaar in gesprek over de nieuwe Strategische Agenda.   

 • De PO-Raad is zeer verheugd dat de Tweede Kamer een motie heeft aangenomen waarmee structureel 500 miljoen euro beschikbaar komt voor de verbetering van de salarissen voor medewerkers in het primair onderwijs. Hiermee wordt een flinke stap gezet in het dichten van de salariskloof met het voortgezet onderwijs. De PO-Raad en onderwijsvakbonden pleiten samen al jaren voor een eerlijk salaris voor leraren, directeuren en ondersteunend personeel in het po.  

Speciaal voor leden van de PO-Raad

Beheer je gegevens, bekijk afgeschermde documenten of stel een vraag aan de Juridische helpdesk.

Dossier lerarentekort

Hoe lossen we het lerarentekort op? Feiten en ideeën op een rij.

Dossier CAO PO

De PO-Raad behartigt de belangen van schoolbesturen in primair onderwijs aan de cao-tafel.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Toolboxen

De PO-Raad ontwikkelt diverse hulpmiddelen voor schoolbesturen en andere werknemers in het primair onderwijs.

Helpdesk voor leden

Scholen op de kaart

Vind informatie over een school bij jou in de buurt